ICAx – en framtidsförsäkring

Med syfte att stärka och förlänga ICA Gruppens affär och digitala ekosystem startades innovationshubben ICAx hösten 2017. Uppdraget är att identifiera och analysera nya affärsmöjligheter och digitala innovationer i ett högt tempo och omsätta dem till nya eller uppdaterade kunderbjudanden.

Innovationshubben ICAx startade 2017 och arbetar med research, egna digitala utvecklingsprojekt, strategiska samarbeten med andra företag samt potentiella investeringar i start-ups.

icax-600x520.jpg

ICAx arbetsområden

Research

Insiktsarbete för att öka förståelsen kring kundernas behov. Vilka friktioner möter kunden i vardagen? Hur kan ICA bidra till en enklare vardag? Parallellt sker en ständig scanning och analys av utvecklingen inom det globala tech-ekosystemet.

Egen utveckling

Utvecklar och testar olika affärsmodeller, innovationer och tekniska tjänster. Utgångspunkten är att snabbt skapa prototyper som valideras direkt med medarbetare och kunder.

Partnerskap och investeringar

Dialog och samarbeten med, och potentiellt även förvärv av innovativa tech-bolag, start-ups och kompetenscenter för att tillsammans driva utveckling, bli mer flexibla och snabbrörliga för att bidra till nya affärer och förbättringar för ICAs kunder.

Är ICAx din nästa samarbetspartner?

Det pågår ett ständigt arbete för att hitta nya idéer för att skapa en bättre vardag för ICAs kunder. Har du en digital produkt/tjänst eller en affärsidé där ICA skulle kunna vara en potentiell samarbetspartner? Tveka inte, utan hör av dig till ICAx!

 

Kontaktuppgifter ICAx

Samuel Young

ICAx

Ariella Rotstein

Partnerskap & investeringar

ICA använder kakor för att hantera, skydda och utveckla våra system och tjänster samt för att följa upp och utvärdera användningen av våra digitala kanaler för en förbättrad upplevelse. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare. Läs mer om cookies