Instagram

Varje dag möter vi miljontals människor

Vår vision är att göra varje dag lite enklare för var och en av dessa. Vill du vara med? Då kan du vara vår nästa viktiga ingrediens i vårt framgångsrecept.

Lediga jobb inom ICA Gruppen

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång.

Läs mer Läs mer

Livet på ICA

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats för alla. Kompetenta & engagerade medarbetare är nyckeln till framgång. Därför arbetar vi för att attrahera nya talanger men uppmuntrar också intern rörlighet och månar om flexibiliteten i vardagen och arbetet.

Vår ambition är en arbetsplats som stimulerar kreativitet och initiativ och där människor utvecklas tillsammans.

Läs mer Läs mer

Karriärnytt

Ta del av det senaste inom ICA Gruppen och karriär!
Låt dig inspireras och lär känna oss på ICA och vad vi står för genom våra medarbetare.

Läs mer ›

Arbetsområden

Hos oss finns en uppsjö av olika yrkesroller och befattningar. Vi delar in dem i närmare 20 jobbfamiljer och varje jobbfamilj omfattar en mängd olika kompetenser och roller.

Läs mer Läs mer

Inkludering & mångfald

ICA Gruppen arbetar aktivt med att öka kunskapen kring mångfald, inkludering och att synliggöra omedvetna fördomar och förebygga kränkningar.

Läs mer Läs mer

Student

Studenter är en viktig del i ICA Gruppens organisation och därför jobbar många av våra avdelningar och butiker aktivt med praktikanter och deltar i studentarbeten.

Läs mer Läs mer