Student och forskning

Studenter är en viktig del i ICAs organisation och därför jobbar många av våra avdelningar och butiker aktivt med praktikanter och deltar i studentarbeten.

Uppsatser och examensarbeten

Vi vill gärna vara med och bidra till att du som student får meriterande kunskaper och erfarenheter, samtidigt som vi får värdefull input från dig. 

Alla ICAs svenska exjobb, praktikplatser och uppsatsämnen publiceras på Icagruppen.se under Karriär/Lediga jobb. Du ansöker genom formuläret som finns i annonsen.

Läs mer Läs mer

Samarbeten

ICA i Sverige samarbetar framförallt med Center for Retailing vid Handelshögskolan i Stockholm.

Vi tror på att vi kan dra lärdomar av varandra och vill främja studenternas kompetenshöjning främst inom handelsområdet. 

Läs mer Läs mer

Forskning

ICA i Sverige har sedan många år engagerat sig för att stärka forskning och utbildning om dagligvaruhandeln.

Redan i slutet av 1980-talet tog ICA tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm initiativ för att lära mer om marknadsföring & promotion i butik. 

Läs mer Läs mer

Praktikplatser och sommarjobb

Varje år provar tusentals ungdomar på butiksarbetet genom praktik i någon av våra butiker och för många av dem är det början på en spännande ICA-karriär.

Oavsett om du är intresserad av ett framtida arbete i butik, på något av våra kontor eller lager så är butikserfarenhet alltid meriterande.

Läs mer Läs mer