Livet på ICA

Vi jobbar för att göra vardagen enklare för våra kunder. Att välja det enkla först är viktigt för oss inom ICA. För att kunna göra det utvecklar vi hela tiden nya idéer och vi arbetar ständigt med att förbättra och utmana oss själva – både stort och i smått. Vi är här för att utveckla nya och bättre kundupplevelser, och vi vill dessutom bidra till hållbara val. Arbetar du inom ICA så är du inte bara engagerad i dina kollegor och våra kunder, utan även i din omvärld.
 

Våra värderingar

För att du ska trivas hos oss och kunna utveckla din fulla potential är det viktigt att vi är rätt för dig och att du är rätt för oss. ICA har tre värderingar: enkelhet, entreprenörskap och engagemang. Våra värderingar är mer än vackra ord. De är grunden i allt vi gör, vägleder oss i de beslut vi tar och bygger upp vår starka kultur. Våra värderingar betyder mycket för oss helt enkelt.

Läs mer Läs mer

Utvecklingsmöjligheter

Karriär kan betyda olika saker för olika personer. Det kan vara att klättra spikrakt uppåt i organisationen, att prova på olika roller i andra delar av organisationen eller i ett nytt land eller att vilja utvecklas och bli specialist i sin nuvarande tjänst. Oavsett vad du vill med din karriär finns det möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med ICA Gruppen.

Läs mer Läs mer

Inspireras av våra medarbetare

En av fördelarna med att jobba på ICA är de många utvecklingsmöjligheter som finns, där ingen karriärresa är den andra lik. I intervjuserien ’Micael möter’ träffar professorn, författaren, talaren och den mycket nyfikna Micael Dahlén tre av våra medarbetare för att ge en inblick i hur det är att jobba på ICA.

Läs mer Läs mer

Dina förmåner

På ICA vill vi göra vardagen lite enklare för våra kunder och självklart också för våra medarbetare. Beroende på var i koncernen du arbetar finns olika förmåner och rabatter att ta del av. ICA ska verka för en arbetssituation som skapar förutsättningar för våra medarbetare att utföra ett gott arbete och en balans mellan arbete, privatliv och en aktiv fritid.

Läs mer Läs mer

Arbetsmiljö

Vi arbetar aktivt med både arbetsmiljö och hälsoperspektiv. När våra medarbetare trivs, känner sig trygga och säkra på sin arbetsplats mår även vi som företag bra. Då kan vi lyckas med att göra var dag lite enklare för våra kunder.

Tre prioriterade områden för en god arbetsmiljö:
mångfald, hälsa & medarbetaransvar

Läs mer Läs mer