Lediga jobb inom ICA Gruppen

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång.
Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Är du intresserad av att jobba i någon av ICAs butiker?
Information om lediga butiksjobb och ansökningar sker direkt i respektive ICA-butik, hitta butiker nära dig ›

Information om våra rekryteringar och förhållningssätt gällande coronaviruset

Nu påverkas vardagen mycket av coronavirusets spridning och det påverkar även vardagen på ICA. Eftersom vi har en viktig roll i samhället gör vi allt vi kan för att butikerna ska vara så trygga som möjligt, både för våra kunder och för våra nuvarande och framtida medarbetare.

När det kommer till rekrytering så har vi fortsatt ett stort behov av att rekrytera och vi vill därför uppmuntra dig till att söka våra lediga jobb precis som vanligt. Våra rekryteringsprocesser fortsätter som vanligt men med undantag att vi kommer genomföra våra intervjuer digitalt för att undvika smittspridning. För oss som en samhällsaktör är det viktigt att vi tar vårt ansvar och gör det vi kan samtidigt som vi inte vill stanna upp våra rekryteringar av framtida medarbetare som är viktiga både på kort och lång sikt. Du som söker jobb hos oss på ICA kan känna dig trygg att vi ser din ansökan lika seriöst och tar hand om den på bästa sätt även i tider av coronavirus.

Jobba i butik

Är du intresserad av att jobba i någon av ICAs butiker?

Information om lediga butiksjobb och ansökningar sker direkt i respektive ICA-butik.

Hitta butiker nära dig ›

ICA i övriga länder

Vill du jobba inom ICA Gruppen i Estland, Lettland eller Litauen?

Se lediga tjänster på respektive hemsida:

Rimi Baltic ›

Övriga bolag

Är du intresserad av att jobba i något av våra övriga bolag?

Se lediga tjänster på respektive hemsida:

Apotek Hjärtat ›